Tasuta transport ostudelt üle 25€

Red Berry Musk käte- ja kehaemulsioon 300ml

Käte- ja kehaemulsioon sisaldab Red Berry Musk parfüümi, mis avaneb roosa pipra ja bergamoti nootidega. Emulsoon lõhnastab, niisutab ja hooldab teie nahka muutes selle pehmeks ja siidiseks.

🛍 Telli vähemalt €25 eest ja saadame tellimuse tasuta lähimasse pakiautomaati. Telli €49 eest ja saadame paki tasuta  kulleriga ukseni!!

Hinnanguga 0 / 5
(0)

17.00

Kohaletoimetamise kohta vaata siit.

Alyssa Ashley käte- ja kehaemulsioon sisaldab Red Berry Musk parfüümi, mis avaneb roosa pipra ja bergamoti nootidega. Lisaks on tuntavad ka punaste marjade ja virsikuõite nüansid. See lõhn sisaldab ka valgete lillede, jasmiini ja magnoolia aroomi ning põhinootidena vanilli, muskust, iirist ja puiduseid noote. 

See emulsioon imendub kergesti ja hoiab nahka niisutatuna. Nahk muutub nähtavalt pehmemaks ja siledamaks. See ei jäta nahale rasket kihti. 

Koostis: 

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), STEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, LANOLIN OIL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, ALLANTOIN, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Red Berry Musk käte- ja kehaemulsioon 300ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga