Tasuta transport ostudelt üle 25€

White Musk käte- ja kehaemulsioon 300ml

Naiseliku, õrna ja romantilise aroomiga kehaemulsoon, mis muudab naha pehmeks ja siidiseks.

🛍 Telli vähemalt €25 eest ja saadame tellimuse tasuta lähimasse pakiautomaati. Telli €49 eest ja saadame paki tasuta  kulleriga ukseni!!

Hinnanguga 0 / 5
(0)

9.90

Kohaletoimetamise kohta vaata siit.

 

White Musk kehaemulsioon on ideaalne toode, mida kasutada pärast vanni või dušši. See on mõnusalt lõhnastatud hellitus nahale peale pikka päeva või väsitavat treeningut. Selle kreemi kasutamine annab teile niisutatud, terve ja elastse naha. Sellel on naiselik, õrn ja romantiline aroom. Püsivama lõhna tulemuse saavutamiseks kandke kreemitatud nahale tualettvett või köknivett, et saavutada täiuslikult lõhnav tulemus, mis saadab teid terve päeva. Veelgi intensiivsema tulemuse saavutamiseks kasutage seda koos White Musk parfüümveega. 

Koostis: 

AQUA (WATER),PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL),CETEARYLALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE),STEARICACID, SODIUM HYDROXIDE, LANOLIN OIL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, ALLANTOIN, ALPHA ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, HEYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “White Musk käte- ja kehaemulsioon 300ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga