Tasuta transport ostudelt üle 25€

Musk käte- ja kehaemulsioon kolmekordse toimega 500ml

Kergesti imenduv ja meeldiva muskuse lõhnaga kehaemulsioon, mille koostis on rikastatud E-vitamiini, provitamiini B5 ja allantoniiniga, mis intensiivistavad kreemi niisutavat, antioksüdantset ja siluvat toimet.

🛍 Telli vähemalt €25 eest ja saadame tellimuse tasuta lähimasse pakiautomaati. Telli €49 eest ja saadame paki tasuta  kulleriga ukseni!!

Hinnanguga 0 / 5
(0)

19.00

Kohaletoimetamise kohta vaata siit.

See erakordne kolmekordse toimega Alyssa Ashley Musk kehaemulsioon on õrn, kergesti imenduv ja meeldiva muskuse lõhnaga nagu ka klassikaline Musk kehaemulsioon. Selle koostis on rikastatud toimeainetega nagu E-vitamiin, provitamiin B5 ja allantoniin, mis intensiivistavad selle niisutavat, antioksüdantset ja siluvat toimet. Armute sellesse kohe peale esimest nahale kandmist, sest sellel on vapustav tekstuur ning niisutav ja siluv toime. See on osa igapäevasest ilurituaalist.

Koostis:

 AQUA (WATER), GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, ETHYLHEXYL STEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CETEARYL ALCOHOL, SQUALANE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, EUGENOL, CITRONELLOL.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Musk käte- ja kehaemulsioon kolmekordse toimega 500ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga